ACȚIUNI DE VERIFICARE ÎN CONTEXT COVID 19, DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII BOTOȘĂNENI

ACȚIUNI DE VERIFICARE ÎN CONTEXT COVID 19, DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII BOTOȘĂNENI

 În perioada 28 noiembrie – 01 decembrie, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii botoșăneni împreună cu jandarmi și polițiști locali, au desfășurat acțiuni de verificare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul activităților au fost verificate zilnic, în medie 1.500 de persoane aflate în carantina sau în izolare la domiciliu, fără a fi constatate nereguli. De asemenea, au fost verificate aproximativ 900 de obiective de interes și peste 300 de  mijloace de transport persoane. Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii botoșăneni au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.000 de lei. Recomandăm  tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov 2, să poarte mască de protecție, să respecte distanțarea fizică, să respecte măsurile impuse cu privire la carantină/izolare și interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus