Acţiune organizată la Ştefăneşti

Acţiune organizată la Ştefăneşti

La data de 23.06.2019, poliţiştii din cadul Poliţiei oraşului Ştefăneşti şi Secţiei Rurale nr. 10 Ştefăneşti au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite de comerț, a contrabandei cu produse accizabile, precum şi a faptelor comise cu violenţă.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, au fost legitimate 24 de persoane, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 15.000 de lei.

 

 

 

Acţiune organizată de poliţiştii botoşăneni.

În perioada 22-23.06.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a celor care aduc atingere normelor de convieţuire socială.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, au fost legitimate 116 persoane, fiind aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 5.000 de lei.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus