Acţiune de amploare efectuată de poliţiştii botoşăneni

În noaptea 21/22.07.2018, 47 de poliţişti au efectuat o acţiunepentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională sau penală din zona adiacentă localurilor de alimentaţie publică de pe raza municipiului Botoşani.

Cu ocazia activităţilor au fost controlate 5 societăţi comerciale şi legitimate peste 200 de persoane.

De asemenea, poliţiştii au controlat şi 69 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.600 de lei.

La activitate au participat luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani.

 

La data de 22.07.a.c poliţiştii municipiului Botoşani au desfăşurat o acţiune în zona pieţei centrale din localitate, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse accizabile.

În urma activităţilor efectuate au fost legitimate 34 de persoane şi controlate 7 unităţi economice.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 de lei.

Astfel, a fost depistat un bărbat de 34 de ani care deţinea asupra sa în vederea comercializării cantitatea de 120 de ţigarete fără timbru de acciză.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 cu amendă în cuantum de 500 de lei, produsele respective fiind confiscate de poliţişti.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus