Acţiune a poliţiştilor din Ştefăneşti

Acţiune a poliţiştilor din Ştefăneşti

La data de 30.09.2018, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au organizat o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor ilicite de comerţ cu produse accizabile.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate au fost verificaţi 10 agenţi economici şi 19 autovehicule, fiind legitimate 33 de persoane.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, valoarea lor fiind de 7.500 de lei.

Astfel, poliţiştii au oprit pentru control pe drumul naţional DN 29 D un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, care transporta cantitatea de 80 de pachete de ţigarete de provenienţă duty free, pentru care nu avea documente legale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, iar pachetele de ţigarete, în valoare de 880 de lei au fost confiscate.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus