Accidente rutiere cercetate de poliţişti

Accidente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 05.08.2019, un bărbat de 37 de ani care conducea un autoturism pe drumul european DE 58, pe relaţia Copălău-Zăiceşti, s-a angajat în mod neregulamentar în depăşirea unui alt vehicul, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu, împrejurare în care a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto precum şi a doi minori de 5, respectiv 8 ani ( pasageri în vehiculul condus de bărbatul de 37 de ani) şi a unui bărbat de 30 de ani (pasager în vehiculul condus de bărbatul de 46 de ani).

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, valorile fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsuri în consecinţă.

 

  •  

La aceeaşi dată, un bărbat de 41 de ani din judeţul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre localitatea Dacia către comuna Nicşeni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum în pantă şi acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea celor doi pasageri de 17, respectiv 21 de ani, ambii din judeţul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus