Accidente rutiere cercetate de poliţişti

Accidente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 28.01.2019, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Botoşani care se deplasa în calitate de conducător auto pe strada O. Onicescu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 47 de ani din comuna Dîngeni.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale,fără victime omeneşti.

Echipajul de poliţie solicitat la locul producerii accidentului a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorilor auto, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 38 de ani şi negativ pentru cel de-al doilea.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 28.01.2019, un bărbat de 54 de ani care conducea o autoutilitară pe bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de vehiculul care rula pe aceeaşi direcţie, condus regulamentar de o femeie de 39 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un al treilea vehicul, care circula pe aceeaşi direcţie.

Ca urmare a producerii accidentului a rezultat rănirea unui număr de trei pasageri din autoturismul condus de femeia de 39 de ani, cu vârste cuprinse între 39 şi 43 de ani, aceştia fiind transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Cei trei conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

In cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ce urmează a fi soluţionat conform prevederilor legale în vigoare.

La data de 28.01.2019, un tânăr de 34 de ani care se deplasa în calitate de conducător auto pe drumul judeţean DJ 2018 H din comuna Copălău, surprinde şi accidentează o minoră de 16 ani care circula ca pieton pe partea stângă a părţii carosabile, în sensul opus de mers al autoturismului.

In urma coliziunii a rezultat rănirea minorei, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

In cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus