Accident rutier ușor

La data de 26.11.2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați de către un bărbat de 62 de ani, din localitatea Stăuceni, cu privire la faptul că a accidentat o persoană în timp ce se deplasa cu autoturismul.

Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit următoarea situație de fapt:

Apelantul, în timp ce se afla cu autoturismul pe strada Ion Pillat, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure, moment în care a acroşat un bărbat de 64 de ani, care se afla pe partea carosabilă, în spatele autoturismului.

După producerea accidentului, conducătorul auto a preluat victima și a transportat-o la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior acesta revenind la locul faptei și sesizând organele de poliție cu privire la cele întâmplate.

Ambii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, în cazul victmei rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus