Accident rutier la Orășeni Deal

Accident rutier la Orășeni Deal

La data de 25.10.2018, un tânăr de 24 ani din comuna Cristești, în timp ce se deplasa cu un autoturismul spre localitatea Orășeni Deal, pe fondul lipsei de vizibilitate şă fără a păstra o distanță corespunzătoare față de un atelaj hipo aflat pe același sens de deplasare, a intrat în coliziune cu acesta.

În vehiculul cu tracţiune animală se aflau două persoane de sex masculin, ambele din comuna Cristeşti, una dintre acestea fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a deschis un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infractiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus