Accident rutier în municipiul Botoșani, minor accidentat

La 28.10.2020 lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe strada Dreptății din municipiul reședință, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Cu ocazia deplasării la fața locului, echipa operativă a stabilit următoarele:

O tânără de 27 ani din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Împărat Traian dinspre strada Tudor Vladimirescu, ajungând în intersecția cu strada Dreptății, a surprins și accidentat un minor de 10 ani din satul Roșiori, comuna Răchiți, județul Botoșani care, fiind neînsoțit, s-a angajat în traversarea părții carosabile, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Tânăra a fost testată alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus