Accident rutier în municipiul Botoșani, minor accidentat

Accident rutier în municipiul Botoșani, minor accidentat

La 28.10.2020 lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe strada Dreptății din municipiul reședință, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Cu ocazia deplasării la fața locului, echipa operativă a stabilit următoarele:

O tânără de 27 ani din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Împărat Traian dinspre strada Tudor Vladimirescu, ajungând în intersecția cu strada Dreptății, a surprins și accidentat un minor de 10 ani din satul Roșiori, comuna Răchiți, județul Botoșani care, fiind neînsoțit, s-a angajat în traversarea părții carosabile, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Tânăra a fost testată alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus