Accident la un depozit de cereale

Accident la un depozit de cereale

COMUNICAT PRESĂ 

În data de 27.09.2018, în jurul orei 20.00, a avut loc un eveniment în care a fost implicat numitul N. Vasile, cu vârsta de 58 ani, având meseria de lăcătuş mecanic, angajat al unei firme de achiziţii cereale.

Conform celor comunicate de către angajator, numitul N. Vasile a vrut să mute un cărucior mobil aflat pe banda transportoare de cereale, împrejurare în care a ameţit şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 4 metri.

Accidentatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

Evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către

angajator, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare

Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform prevederilor Legii nr. 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă, actualizată şi H.G. nr. 1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 319/2006.

Inspector şef

Dan Moldovanu

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus