A murit fondatorul Playboy- Hugh Hefner

Hugh Hefner, celebrul fondator al revistei Playboy, a murit miercuri la vârsta de 91 de ani, la reşedinţa sa, celebra Playboy Mansion. Celebrul om de afaceri a murit din cauze naturale, a anunţat grupul Playboy.

„Life is too short to be living somebody else’s dream” („Viaţa e prea scurtă ca să trăieşti visul altcuiva”) - Cu aceste cuvinte, scrise sub portretul lui Hefner, revista Playboy a marcat trecerea sa în nefiinţă.

Hugh Hefner a fondat revista Playboy în urmă cu mai bine de şase decenii. Concepută ca o revistă pentru bărbaţi, care combina imaginile femeilor pozate nud cu articole şi interviuri, publicaţia a devenit un brand, iar Hefner şi-a construit un adevărat imperiu. Revista lui Hugh Hefner a inspirat şi a fost în fruntea „revoluţiei sexuale” din anii 1960-1970.

Pentru puţin timp, de la mijlocul lui 2016 până la începutul lui 2017, revista a experimentat chiar o variantă în care evita nuditatea, dar ulterior s-a întors la formula care a consacrat-o, pentru că fanii îşi doreau să cumpere Playboy în varianta „clasică”.

De-a lungul anilor,  Hugh Hefner a devenit un personaj de legenda. El a avut relaţii cu sute de femei tinere, s-a căsătorit cu câteva dintre fetele care au aparut în revistă şi a aparut în reality-show-uri alături femei care aveau mai puţin de o treime din vârsta lui.

Hefner îi are ca moştenitori pe soţia sa, Crystal, pe cei trei fii, Cooper, David şi Marston, şi pe fiica sa, Christie. El avea 91 de ani si a murit din cauze naturale.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus