A fost lansat albumul foto ”Europa în regiunea mea – Nord Est România”

Ieri seara, în cadrul unei cine festive, oferite deFundatia Judeteană pentru Tineret Botosani, la tabăra de fotografie ”Căutându-l pe Eminescu” de la Ipotești, Radu Căjvăneanu, coordonatorul  Centrului Europe Direct Botoșani, a lansat albumul foto ”Europa în regiunea mea – Nord Est România”. 

În contextul evenimentului au fost adresate mulțumiri artiștilor fotografi care au contribuit creativ la organizarea a 5 expoziții județene și  editarea albumului, domnii:  Constantin Ciofu și Florin Aioanei (Iași), Adrian Măcincă (Bacău), Mihaela Oprișan (Suceava), Florin Andrei și Lush Burlacu (Botoșani), Ionuț Ștefănescu (Piatra Neamț) și Relu Oneaga de la Memorialul Ipotești. Totodată au fost adresate mulțumiri partenerilor de la Prefectura Botoșani și Primăria Botoșani, cu ajutorul cărora au fost amenajate două expoziții cu sute de vizitatori din țară și din străinătate.

Albumul cuprinde 50 de pagini color și este  structurat pe 5 capitole, cu fotografii de la expozițiile simultane deschise pe data de 9 mai la Botoșani, Bacău, Iași, Piatra Neamț și Suceava, imagini de la evenimentele de lansare, extrase cu apariții în presa locală și regională.

La Tabăra de la Ipotești  fost amenajat un stand cu albume puse gratuit la dispoziția participanților.

Artiștii fotografi prezenți au fost invitați să participe la noi ediții și expoziții regionale organizate de Centrul Europe Direct Botoșani iar peste jumătate dintre aceștia au dat curs invitației și s-au înscris pe o listă special întocmită.

 

Galerie foto:

https://business.facebook.com/media/set/?set=a.10155369589762016.1073741969.347075307015&type=1&l=bc6d34f241

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus