A doua ediție a Bucharest Gaming Week incepe pe 4 decembrie

In perioada 4-9 decembrie, la Centrul Expozitional Romexpo, se va desfasura cea de-a doua editie a Bucharest Gaming Week, un eveniment dedicat industriei de gaming si pasionatilor de jocuri video, organizat de Arcub si Primaria Municipiului Bucuresti.

La prima editie, evenimentul a adunat peste 10 000 de participanti, de la pasionati de esports, gameri profesionisti pana la dezvoltatori de de jocuri din Romania. Noile jocuri create in Romania, competitiile de esports si oportunitatile tentante ale industriei, au atras si reprezentanti ai industriei jocurilor de noroc, aflati in cautare de parteneriate, idei si solutii pentru produsele specifice ( vezi selectia VladCazino – sloturi).

In timpul evenimentului gazduit de Pavilionul B2 din Romexpo, vor avea loc si evenimente conexe dedicate industriei dezvoltatoare de jocuri din Romania: expozitii de arta pentru a evalua talentul si creativitatea artistilor romani, workshop-uri de game design in care liceenii bucuresteni vor fi incurajati sa-si manifeste imaginatia, conferinte privind oportunitatile industriei si competitii in cele mai populare gaming pub-uri din Bucuresti.

In cadrul evenimentului, Electonic Sports League va prezenta Counter Strike: Global Offensivve Invitational, o competitie cu premii de 50 000 de euro si intrecerea SEC (Southeast Europe Championship) de Counter Strike: Global Offensive. Cele doua competitii se vor desfasura pe 8 si 9 decembrie, intre orele 10:00 – 20:00. Intrecerea Gaming Week Invitational by ESL se va da intre 4 echipe: doua de profesionisti care vor participa pe baza de invitatie, castigatoarea Southeast Europe Championship si castigatoarea Playoff-ului online. Din cele opt echipe participante la SEC, trei sunt din Romania si au sansa de a castiga premiul de 5000 de euro. Turneul SEC va mai programa o competitie de League of Legends si una de Hearthstone.

O alta intrecere care se va disputa in timpul Bucharest Gaming Week este PUGB Romania PRO League Sezonul 2, in cadrul careia 16 echipe romanesti vor concura in cea mai mare competitie Players Unknown Battlefield Ground din tara. Echipele au fost alese din cele care au participat la calificarile online din 23 – 25 noiembrie.

In timpul Bucharest Gaming Week, Federatia Romana de Fotbal va alege cei 4 jucatori care vor constitui Echipa Nationala de FIFA a Romaniei. Acestia vor fi selectati in urma unui turneu eSports de FIFA ce se va disputa pe 8 si 9 decembrie. La acesta vor participa 16 pasionati de acest joc, calificati in urma unui turneu online.

Si in timpul acestei intreceri se vor acorda numeroase premii si se vor organiza partide demonstrative de fotbal virtual.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus