A accidentat o femeie și a fugit de la locul accidentului

A accidentat o femeie și a fugit de la locul accidentului

La data de 01.06.2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Războieni din municipiul Dorohoi, s-a produs un accident rutier cu victime.

Din verificările efectuate s-au stabilit următoarele:

Un bărbat de 49 de ani din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea autoturismul pe strada Războieni, surprinde și accidentează o femeie de 42 de ani din aceeași localitate, care s-a angajat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe marcajul pietonal.

Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără a anunța organele de poliție, fiind identificat ulterior și condus la sediul poliției.

Fiind testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus