ASTRA-FC Botoșani 1-0

În numele tatălui. Tamaș a marcat la o zi după ce și-a înmormântat părintele. Fundașul îmbătrânit și controversat, un taur furios din fotbal, a participat în toate fazele importante.

Gabriel Tamaș nu e cel mai disciplinat fotbalist, rămâne mai mult imaginea cu el dormind în scara unui bloc după ce spărsese ușa decât reține lumea că Tamaș a jucat în primele ligi din Spania, din Anglia, din Franța. Și că mai are chef și la 36 de ani. Fără să aibă talentul actoricesc al lui De Niro, Tamaș e “Raging bull” din fotbal, un sportiv ale cărui calități rămân la suprafață și când le subminează evenimentele dezastruoase din viață.

Stoperul a marcat din penalty golul Astrei. Greșise la un gol pe care-l marcase FC Botoșani și fusese salvat de o eroare a arbitrului. A mai avut intervenții importante și la alte atacuri ale moldovenilor, i-a condus pe Dima și pe Graovac ca un libero bătrân de pe vremuri.

Tamaș a ratat o convocare la echipa națională fiindcă a adormit în scara unui bloc și a jucat contra Botoșaniului la o zi după ce și-a înmormântat tatăl. În etapa trecută a fost pe teren în ziua în care aflase despre decesul părintelui. Care “Gabi” trebuie etichetat?

Oaspeții n-au jucat rău, au înscris un gol valabil și au mai ratat ocazii. Doar că a fost seara lui Tamaș, șeful echipei talentelor cam irosite: Alibec, Răduț și absentul Budescu.

www.gsp.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus