Dumitru GHIȚUN, fostul director al ACR Botoșani,  a trecut în eternitate

Dumitru GHIȚUN, fostul director al ACR Botoșani, a trecut în eternitate

În dimineaţa zilei de marți, 14 mai 2019, s-a stins din viaţă cel care a fost DUMITRU GHIȚUN, director al Filialei ACR Botoșani vreme de aproape 30 de ani. Născut la 9 septembrie 1948, în localitatea Hlipiceni, județul Botoșani, absolvent de studii superioare economice, DUMITRU GHIȚUN a ocupat de-a lungul timpului și funcția de primar al comunelor Copălău și Vorniceni din județul Botoșani, iar în ultimii ani  acesta a condus cu profesionalism şi competenţă Filiala judeţeană ACR Botosani.

Prin plecarea dintre noi a celui care a fost director al Filialei Botoșani şi un foarte bun coleg, Automobil Clubul Român marchează o pierdere însemnată şi un gol sufletesc important. Inmormântarea va avea loc sâmbătă, 18 mai 2019, începÂnd cu ora 12:00 la cimitirul Eternitatea din Botoșani.Transmitem familiei îndoliate, tuturor celor care l-au preţuit şi iubit, cele mai sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească!” 

Colectivul  ACR Botoșani

*

Regretăm profund trecerea în eternitate a celui ce a fost DUMITRU GHIȚUN, care în postura de director al ACR Botoșani a sprijinit și a apreciat activitatea ACTUALITĂȚII BOTOȘĂNENE.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus