40 de ani de tabere la Botoşani

40 de ani de la înfiinţarea primei tabere botoşănene, numită „Luceafărul”, 40 de ani de la înfiinţarea Administraţiei Taberelor şi 30 de ani de la deschiderea „Codrilor de Aramă” s-au sărbătorit astăzi, 8 iunie, la Botoşani. Colectivul Direcţiei pentru Sport şi Tineret, alături de invitaţi din diverse domenii de activitate, colaboratori ai instituţiei, au felicitat şi au fost felicitaţi pentru împlinirea unor cifre atât de rotunde.

În prezenţa a câţiva colegi din alte judeţe, alături de un reprezentant al Ministerului Tineretului, dar şi pe ritmurile Fanfarei din Balta Arsă, participanţii au aplaudat directorii care, de-a lungul anilor, au reuşit să susţină activităţile desfăşurate în tabără şi să înfrunte problemele, care n-au fost puţine.

Vă felicit sincer pentru că sunteţi la ceas de sărbătoare şi, fără să exagerez, spun că Direcţia de Tineret şi Sport din Botoşani poate fi un pilot al activităţilor pentru tineret şi un exemplu pentru alte judeţe.”, a transmis, la microfonul festivităţii, subprefectul Gelu Ţigănucă, felicitându-l pe Radu Humelnicu, directorul DST, care, timp de 10 ani, s-a perfecţionat în soluţionarea dificultăţilor cu care se confruntă tabăra de la Agafton, organizând, totodată, cu seriozitate şi implicare, activităţile de şi pentru tineret din judeţ.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus