28 de contracte prin AFIR vor aduce în județ 3,1 milioane euro

În prezența directorului general al AFIR Adrian Ionuț Chesnoiu, a directorului adjunct în cadrul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale de la Iași, Marius Postolache,, a parlamentarilor social-democrați, și primarilor botoșăneni, la Palatul Administrativ s-au semnat 28 proiecte cu finanțare de 3,1 milioane euro prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale(AFIR).

Beneficiare sunt comunele Blândești, Bălușeni, Broscăuți, Concești, Cordăreni, Corni, Coșula, Cristești, Dersca, Hilișeu Horia, Lozna, Mihăileni, Pomârla, Păltiniș, Românești, Șendriceni, Stăuceni, Viișoara și Vorona.

Adrian Ionuț Chesnoiu, directorul AFIR, a elogiat activitatea senatorilor Doina Federovici și Lucian Trufin întreprinsă în direcția atragerii de fonduri pentru proiectele județului.„Vreau să vă spun că sunt doi din cei mai determinați oameni politici pe care i-am cunoscut în activitatea mea profesională, în sensul în care nu trece o săptămână fără să aibă o problemă din județul Botoșani. Motiv pentru care am zis să vin personal la Botoșani și să fiu la dispoziția primarilor noștri pentru a le putea răspunde la toate solicitările, nelămuririle, problemele pe care le ridică”, a declarat directorul Adrian Ionuț Chesnoiu.

”O zi extrem de frumoasă pentru noi și mult mai frumoasă pentru cei 20 de primari care iată astăzi vor semna contracte de finanțare cu AFIR. O zi foarte frumoasă și pentru beneficiarii din zona privată”, a declarat senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus