19 misiuni ale pompierilor în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină în 19 situaţii de urgenţă. Este vorba de patru incendii, o misiune pentru salvare unui animal, 12 intervenţii pentru acordarea primului ajutor medical şi două alte intervenţii (asanare fântâni şi degajare copac).

Pe timpul intervenţiilor au fost salvate/asistate 12 persoane. Totodată, au fost protejate de foc bunuri materiale în valoare de peste 80.000 lei.

În urma situaţiilor de urgenţă s-au înregistrat pagube materiale în valoare de aproximativ 12.000 lei.

Cele mai mari pagube s-au înregistrat în urma incendiului produs, marţi seară, în gospodăria unui localnic din Tudora. Generat, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, incendiul a cuprins, bunurile aflate într-o anexă din gospodărie, dar şi  o parte din acoperiş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 22.26. Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, dar şi pompierii voluntari din comună.  Incendiul a fost lichidat în mai puţin de o jumătate de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de cca. 20.000 de lei.

Au ars obiecte de mobilier, îmbrăcăminte şi aparatură electrocasnică, pagubele fiind estimate la aproximativ 7.000 lei.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus