1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului-Comunicat de presă D.G.A.S.P.C. Botoșani

COMUNICAT DE PRESĂ

                   1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.
                La județul Botoșani, echipa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului dorește să aducă zâmbete pe chipurile celor aproximativ 380 de copii din  sistemul rezidențial de protecție, marcând această zi dedicată lor prin diverse evenimente, petreceri în aer liber, activități și jocuri, excursii,  karaoke, vizionare de film cu sprijinul  a mai multor persoane, sponsori și ONG-uri sensibile la nevoile copiilor.
Astfel, în municipiul Botoșani copiii din centrele de plasament, apartamentele  sociale și casele de tip familial vor participa la activități din cadrul Festivalului ” Din dragoste pentru copii” ediția 1 realizat în colaborare cu Asociația Culturală ”Arlechin” , vor viziona o piesă de teatru la Teatrul pentru copii și tineret ”Vasilache” Botoșani iar un grup de copii vor merge într-o excursie la mănăstirile din județ.
Toți copiii din celelalte unități rezidențiale vor fi implicați în jocuri, concursuri, competiții sportive, spectacole de muzică și dans, modelaje din baloane urmate de premii surpriză, desene pe asfalt, petreceri .
Toți copiii aflați în sistemul rezidențial de protecție vor avea în ziua de 1 iunie un meniu special care va conține și dulciuri, fructe, înghețată.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani este alături de toți copiii și urează acestora La mulți ani!
DIRECTOR EXECUTIV ADJ,
 Valentin – Alexandru COLBU

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus