03.12.2018 – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI

COMUNICAT DE PRESĂ

În fiecare an, în data de 03 decembrie se sărbătorește ZIUA INTERNAȚIONALĂ A TERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI . Această zi, a fost adoptată de ONU în 1992 pentru a motiva întreaga populație să devină conștientă de faptul că persoanele cu dizabilități există și că în condiții optime ele pot fi parte activă a comunității în care trăiesc.

Cu acest prilej, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani – Centrul de zi pentru copii cu nevoi speciale ,,Șansa Mea” organizează evenimentul intitulat: ,,Artiști Împreună prin Lumină și Culoare” , ediția a II – a. În cadrul acestuia veți putea vizita miniexpoziția de artă anuală cu lucrări realizate de către copiii beneficiari ai centrului în timpul activităților zilnice sau împreună cu elevii din școlile cu care am dezvoltat parteneriate. Cu această ocazie se atrage, o dată în plus, atenția asupra problematicii dizabilității și a necesității mobilizării societății în vederea respectării demnității și drepturilor persoanelor cu dizabilități. De asemenea, prin eveniment urmărim valorizarea efortului pe care copiii l-au depus pentru realizarea lucrărilor, dar și evidențierea rezultatelor obținute.

Miniexpoziția are loc la sediul centrului din stada Ion Pillat nr. 28, etajul I între orele 11.00 – 15.00. 

Director executiv,

Doina NACU – MANOLE

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus